dijous, 31 de gener del 2013

Coca aromàtica de carrota i canyella


Ingredients:

·         250 grs de carrotes
·         140 grs de farina
·         3 ous
·         1 cullerada de llevat
·         100 gr de sucre moreno
·         100 ml oli oliva
·         10 gr canyella en pols 

Procediment:

Netegem, pelem i ratllem les carrotes, reservem.
Escalfar el forn dalt i baix 180º
Batre els ous i el sucre, afegim de mica en mica l’oli i després la farina i el llevat. Ho barregem bé. Afegim les carrotes i la canyella.
Engrasar un motllo amb oli i farina, i repartir-hi la massa.
Posar-ho a coure al forn, 30 m (baix) i la resta dalt i baix. Deixar refredar i servir.  

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  60 m
Temps de cocció: 45m

1 comentari:

  1. Un bizcocho muy rico, es una pasada como cambia la zanahoria en él. Besos

    ResponElimina